Na faatalanoaina e le aufaasālalau a Hong Kong le Limingbio Co Ltd

O kamupani Saina o loʻo taumafai e faʻafetaui le manaʻoga o le lalolagi mo pusa faʻataʻitaʻiga o le coronavirus e tusa lava pe faʻamama le manaʻoga i totonu o le atunuʻu, ae e le mafai ona lava ...

Limingbio Co Ltd. was interviewed by Hong Kong media1

Limingbio Co Ltd. was interviewed by Hong Kong media2

Finbarr Bermingham, Sidney Leng ma Echo Xie

A o faʻaalia le mataʻutia o le faʻamaʻi o le coronavirus i Saina i le aso malolo o le Tausaga Fou a Janary, o se vaega o tekinisia na faʻanofo i totonu o le falemaʻi i Nanjing ma le sapalai o saimini vave ma se puʻupuʻu e atiaʻe pusa suʻega mo suʻesuʻega o le siama.

I lena taimi, o le coronavirus ua saeia i totonu o le taulaga o Wuhan ma ua sosolo vave i Saina.O nai suʻega faʻapitoa na faʻamaonia e le malo tutotonu, ae o le faitau selau o kamupani i le atunuʻu o loʻo taumafai pea e atiaʻe ni mea fou.

"E tele naua a matou oka i le taimi nei ... o loʻo mafaufau e faigaluega 24 itula i le aso"
ZHANG SHUWEN, NANJING LIMING BIO-PRODUCTS

"Ou te leʻi mafaufau e talosaga mo faʻatagaga i Saina," o le tala lea Zhang Shuwen, o Nanjing Liming Bio-Products."O le talosaga e alu tele le taimi. A oʻo ina ou mauaina le faʻatagaga, atonu ua uma le faʻamaʻi."
Nai lo lena, o Zhang ma le kamupani na ia faʻatūina o se vaega o le tele o tagata Saina faʻatau atu o loʻo faʻatau atu pusa faʻataʻitaʻi i isi vaega o le lalolagi a o sosolo le faʻamaʻi i fafo atu o Saina, lea o loʻo faʻatupuina ai le faʻamaʻi, ma mafua ai le paʻu o manaoga i totonu o le atunuʻu.

Ia Fepuari, na ia talosaga ai e faʻatau atu oloa faʻataʻitaʻi e fa i le Iuni a Europa, ma mauaina le faʻamaoniaga a le CE ia Mati, o lona uiga na latou usitaʻia tulaga o le soifua maloloina, saogalemu ma le siosiomaga a le EU.

I le taimi nei, o loʻo i ai i Zhang se tusi faʻatonu e tumu i tagata faʻatau mai Italia, Sepania, Austria, Hanikeri, Farani, Iran, Saudi Arabia, Iapani, ma Korea i Saute.

"E tele naua a matou oka i le taimi nei o loʻo matou galulue seia oʻo i le 9 i le afiafi, fitu aso o le vaiaso, matou te mafaufau e faigaluega 24 itula i le aso, fai atu i tagata faigaluega e fai sifi e tolu i aso uma," o le tala lea a Zhang.

O loʻo faʻatatauina e silia ma le 3 piliona tagata o loʻo loka i lalo i le lalolagi atoa, ma le aofaʻi o tagata maliliu i le coronavirus e sili atu i le 30,000.O faʻamaʻi vevela ua paʻu i Europa atoa ma le Iunaite Setete, ma o le faʻalavelave faʻafuaseʻi ua suia mai Wuhan i le ogatotonu o Saina i Italia, sosoo ai ma Sepania ma Niu Ioka.O le le lava o mea faigaluega faʻataʻitaʻi o lona uiga nai lo le suʻesuʻeina, o tagata mamaʻi e vaʻaia o le "maualalo le lamatiaga" o loʻo talosagaina e nofo i le fale.
ellipsis
...
...

O le Huaxi Securities, o se kamupani faʻafaigaluega a Saina, i le vaiaso talu ai na faʻatatauina le manaʻomia o le lalolagi mo pusa suʻega e oʻo atu i le 700,000 iunite i le aso, ae ona o le leai o ni suʻega ua mafua ai lava le toetoe o le afa o le paneta o loʻo faʻatinoina le loka faʻamalosi, o lenei fuainumera e foliga mai e le mautonu.Ma ona o le fefe i tagata e feaveaʻi siama e le o faʻaalia ni faʻailoga, i se lalolagi lelei, o le a tofotofoina tagata uma, ma atonu e sili atu ma le tasi.
...
...

O Zhang i Nanjing e mafai ona faia 30,000 PCR kits su'ega i le aso, ae o lo'o fuafua e fa'atau nisi masini se lua e fa'ateleina ai i le 100,000.Ae o mea fa'atau atu i fafo e lavelave, o lana tala lea."E le sili atu ma le lima kamupani i Saina e mafai ona faʻatau atu pusa suʻega PCR i fafo ona o le felauaiga e manaʻomia se siosiomaga i lalo ifo o le 20 tikeri Celsius (68 tikeri Fahrenheit)," o le tala lea a Zhang."Afai e talosagaina e kamupani ni vaega malulu e felauaiga, o le totogi e sili atu le maualuga nai lo oloa e mafai ona latou faʻatau atu."O kamupani Europa ma Amerika sa masani ona pulea le maketi o meafaigaluega faʻapitoa i le lalolagi, ae o lea ua avea Saina ma nofoaga taua mo sapalai.I le taimi o le le lava, peitaʻi, o le mataupu i Sepania na faʻamaonia mai i le lotolotoi o le faʻanatinati faʻanatinati mo oloa faʻafomaʻi ua utiuti ma taua e pei o le pefu auro i lenei tausaga, e tatau i le tagata faʻatau ona mataala i taimi uma.

Limingbio Co Ltd. was interviewed by Hong Kong media5

Uluai Tusitusiga:

 

Fa'asinomaga:
https://www.scmp.com/economy/china-economy/article/3077314/coronavirus-china-ramps-covid-19-test-kit-exports-amid-global

抠图缩小

E le gata i lea, e tusa ai ma manaʻoga tutusa a le FDA, ua maeʻa foʻi e Limingbio le faʻamaoniaina o faʻatinoga o le COVID-2019 IgM/IgG detecting products (SARS-COV-2 IgG/IgM Antibody Rapid Test kit), lea e faʻatagaina e faʻatau atu i CLIA labs i le US foi.

SARS-CoV-2 RT-PCR

Ma o oloa o loʻo taʻua i luga o loʻo faʻailogaina foi CE.


Taimi meli: Aukuso-19-2020